WERVING EN SELECTIE

 

Liberté Sélect hecht veel waarde aan wederzijds vertrouwen, levert maatwerk en gaat voor een langdurige relatie met haar opdrachtgevers.

 

Liberté Sélect gaat wat werving en selectie betreft behoorlijk de diepte in. Intensief persoonlijk contact met zowel opdrachtgever als potentiële werknemer is waarin Liberté Sélect zich binnen de branche duidelijk onderscheidt.

Om de juiste persoon te vinden die alle gewenste capaciteiten in huis heeft- om de door u gewenste bijdrage te leveren aan een project- wie er beste bij uw bedrijf en ook binnen de bedrijfscultuur past, is het van belang om een zeer uitgebreide selectieprocedure te doorlopen. Liberté Sélect stelt met u als opdrachtgever een profiel samen van de kandidaat, afgestemd op wat voor type mens u zoekt.

Afhankelijk van uw wensen en de duur van een project is het voor Liberté Sélect tevens mogelijk de werknemer aanvankelijk voor bepaalde tijd bij u te detacheren. Na een van tevoren afgesproken periode kan deze vervolgens kosteloos door u worden overgenomen.

Liberté Sélect tracht voor zowel profit als non-profit organisaties gedreven, enthousiaste, deskundige, goed opgeleide mensen te vinden. Wanneer een kandidaat geschikt is bevonden, blijft Liberté Sélect nauw betrokken bij diens arbeidsproces en begeleidt hem of haar waar nodig.