INTERIM MANAGEMENT

 

Slagvaardig, daadkrachtig, resultaatgericht, initiatiefrijk, persoonlijke aanpak, betrokkenheid, klantgericht.
Daarin onderscheidt Liberté Sélect zich.

 

Liberté Sélect plaatst ervaren en gespecialiseerde managers op tijdelijke basis bij opdrachtgevers wanneer de situatie daarom vraagt. Liberté Sélect heeft ruime ervaring met en brede kennis van projecten waarbij korte communicatielijnen, efficiency en vooral persoonlijke aandacht de werkwijze kenmerken.

 

Overheidsprojecten, aannemersprojecten, strategische heroriëntatie van nieuwe samenwerkingsverbanden, conflict- vernieuwings- of veranderingsmanagement, in gevallen van (langdurig) zieke werknemers, inkrimping of juist uitbreiding van het personeelsbestand;

 

Liberté Sélect ontzorgt u en helpt sturing en richting te geven aan uw organisatie.

 

Nieuwe projecten vergen vaak nieuwe inzichten, evenals een doelgerichte pragmatische aanpak, waarbij u op zoek bent naar de beste mensen op de juiste plek. Tijdelijke externe specialisten kunnen helpen bij aanpassing van veranderende werkomstandigheden. Hoogopgeleide managers, daadkrachtige veranderaars, met ruime ervaring in de meest uiteenlopende technische disciplines die uw personeel kunnen motiveren, enthousiasmeren, maar ook coachen en adviseren.

 

Wij geloven dat het managementteam van de toekomst is gebaseerd op een effectieve, hoog gekwalificeerde kern die extra vaardigheden inkoopt.